Функционалностите в спортната секция на сайта на WINBET вече включват

...
 Функционалностите в спортната секция на сайта на WINBET вече включват
Коментари Харесай

„Поискай пазар“ е най-новата функционалност на сайта на WINBET

 Функционалностите в спортната секция на уеб страницата на WINBET към този момент включват и най-новата опция за феновете на спортните залози,.

 

Всеки регистриран клиент на уеб страницата може да изиска съответен пазар за пожеланото спортно събитие, персонализирани коефициенти, специфични залози и други.

 

Използването на функционалността е извънредно елементарно: Регистрираните клиенти на уеб страницата е належащо да влязат в определеното от тях събитие в секция Спорт и при положение, че пожеланият от тях пазар не е разполагаем, могат да кликнат върху банера „ Поискай пазар “ в поле „ Бонуси и промоции “. На екрана ще се пресъздава форма, в която би трябвало да попълнят стремежи пазар, коефициент и залог, след което да изпратят запитването за разглеждане. Единственото изискване е това да се случи най-малко един час преди началото на съответното събитие.

 

След обзор от страна на екипа на WINBET, клиентът ще получи отговор посредством имейл ако поръчката е утвърдена. В случай на утвърден пазар, пожелан от консуматор на winbet.bg, той ще се появи в секцията на съответното събитие и ще бъде наличен за слагане на залози от всички клиенти на уеб страницата.

 

Поискай пазар е следващата функционалност, която в допълнение обогатява и усъвършенства потребителското преживяване на уеб страницата на компанията. Сред другите известни варианти са Бонус колонка и Застраховка колонка, с които слагането на множествени залози (колонки) става още по-интересно и вълнуващо.

 

С Бонус колонка, избор от най-малко три събития с коефициенти от най-малко 1.30 може да донесе спомагателен бонус от до 100% от цената на поставения залог. При колонка от най-малко пет събития с коефициенти най-малко 1.50, в действие е функционалността Застраховка колонка, с която на клиента се подсигурява бонус безвъзмезден залог на стойност до 100% (или най-много 50 лева.)

 

Функционалността Ранно погашение пък разрешава изплащането на залози при положение, че предпочетеният тим поведе с разлика от два гола по време на мача, освен това без значение от крайния излаз на срещата. Подобна функционалност има и при печеливша разлика от 18 по време на баскетболни мачове (или 20 точки за мачовете от NBA).

 

Резултат от мача 0:0 не е прелестен за никого, само че WINBET отстрани разочарованието от ниската ефикасност като анулира залога за срещи приключили без гол в никоя от двете порти и го връща на потребителя.

 

Всички тези функционалности важат за съответни шампионати и шампионати, а цялостните правила и условия на всяка от тях са оповестени на уеб страницата.

 

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на и на.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР